MarcomBest 11-14 November 2013
Location: National Convention Center, Hanoi, Vietnam
My Profile
Profile Avatar
DomenicK3556
Via Francesco Del Giudice 111
Arcetri, FI 50125
Italy
0371 4341828 http://A.Gj.6Dptf8.4Woi.Z@www.econom.uu.ru/index.php/component/k2/item/19-donec-vehicula-iaculis-mi-?a%5B%5D=netflix+hq+%28%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2FWww.arch2o.com%2Fnetflix-headquarters-los-gatos-form4-architecture%2F%3EWww.arch2o.com%3C%2Fa%3E%29
What's the address of Netflix? Developed by Form4 Architecture, the newest Netflix Headquarters at 100 Winchester Range Los Gatos is warm modernism at a human scale.
The look of the 2 houses is performed to make them look together while preserving their identities as specific structures. Having an overall total area of 241,000 square legs, the two buildings are linked with a air bridge – positioned mid-air. This permits free movement from one developing to another.
The Style of the Netflix Headquarters:
Applying adding, the interlocking of volumes, and extrusion, the normal light is allow in to the building seamlessly. The three prime design techniques produce the creating seem delicate and genteel. The facade comes with an interaction of aluminum fins, gold steel sections, and heavy overhangs. You will find hit openings carved against the material panels, painted the color of terracotta. The curtain wall system uses intelligent glass to make certain an airy and brilliant setting for the users.
Clever Glass enhances the total amount of normal mild that enters the building but decreases the glare. Additionally it assists minimize the vitality use from light and air-conditioning, by "tinting" the glass in response to the exterior conditions. Furthermore, the wise glass can also be managed personally from wall-mounted changes, or from a portable device.
The inner is designed to blur the lines between the job places and areas for social recreation. With an emphasis on action and making collaborative places, the decorations of the Netflix headquarters uses warm colors and varied textures. The double top reception draws guests having its array of normal material – wood ceilings, stone floors, and hand-flamed steel panels.
On the first ground, at the center is the cafeteria. Here is the principal cultural room and offers several seating choices – including close booths and the communal tables of rough-hewn timber planks. Different getting spots are delineated with numerous ceiling designs, from wooden panels to holding red lights, and great white acoustical fabrics. The cafeteria leaks out to a landscaped courtyard involving the buildings.
The workspaces at the Netflix HQ are start, light-filled and relaxing. You will find some little meeting rooms called after popular movies. The fishbowl rooms, have graphic glass surfaces that carry on the design of the film and cleverly lend the people some aesthetic privacy. More over, the collaborative workspaces have a dry-erase surface for brainstorming on the working partitions.
Different well with the natural wood accents is just a primary scheme of red, blue, and yellow. The average person sanctuaries, however, are made to create a different effect. To make a more meditative atmosphere, the sanctuaries are made to be radiant mild benches with wood-slat walls.
There's an elevated gather place, playfully named the Coliseum, has three tires of upholstered steps bordering an inner circle. Similar to the unique Coliseum, the best choice stands in the centre to go over and produce eye-contact with the group.
An informal meeting room has one wall covered in stone, and still another covering the wall to the ceiling in timber slats.
An attractive feature of the design may be the yard spaces. Mature redwood woods including 40 legs to 100 feet in height flank the linear yard, giving the headquarters of the video-streaming big, a rustic character.

My Profile
Profile Avatar
DomenicK3556
Via Francesco Del Giudice 111
Arcetri, FI 50125
Italy
0371 4341828 http://A.Gj.6Dptf8.4Woi.Z@www.econom.uu.ru/index.php/component/k2/item/19-donec-vehicula-iaculis-mi-?a%5B%5D=netflix+hq+%28%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2FWww.arch2o.com%2Fnetflix-headquarters-los-gatos-form4-architecture%2F%3EWww.arch2o.com%3C%2Fa%3E%29
What's the address of Netflix? Developed by Form4 Architecture, the newest Netflix Headquarters at 100 Winchester Range Los Gatos is warm modernism at a human scale.
The look of the 2 houses is performed to make them look together while preserving their identities as specific structures. Having an overall total area of 241,000 square legs, the two buildings are linked with a air bridge – positioned mid-air. This permits free movement from one developing to another.
The Style of the Netflix Headquarters:
Applying adding, the interlocking of volumes, and extrusion, the normal light is allow in to the building seamlessly. The three prime design techniques produce the creating seem delicate and genteel. The facade comes with an interaction of aluminum fins, gold steel sections, and heavy overhangs. You will find hit openings carved against the material panels, painted the color of terracotta. The curtain wall system uses intelligent glass to make certain an airy and brilliant setting for the users.
Clever Glass enhances the total amount of normal mild that enters the building but decreases the glare. Additionally it assists minimize the vitality use from light and air-conditioning, by "tinting" the glass in response to the exterior conditions. Furthermore, the wise glass can also be managed personally from wall-mounted changes, or from a portable device.
The inner is designed to blur the lines between the job places and areas for social recreation. With an emphasis on action and making collaborative places, the decorations of the Netflix headquarters uses warm colors and varied textures. The double top reception draws guests having its array of normal material – wood ceilings, stone floors, and hand-flamed steel panels.
On the first ground, at the center is the cafeteria. Here is the principal cultural room and offers several seating choices – including close booths and the communal tables of rough-hewn timber planks. Different getting spots are delineated with numerous ceiling designs, from wooden panels to holding red lights, and great white acoustical fabrics. The cafeteria leaks out to a landscaped courtyard involving the buildings.
The workspaces at the Netflix HQ are start, light-filled and relaxing. You will find some little meeting rooms called after popular movies. The fishbowl rooms, have graphic glass surfaces that carry on the design of the film and cleverly lend the people some aesthetic privacy. More over, the collaborative workspaces have a dry-erase surface for brainstorming on the working partitions.
Different well with the natural wood accents is just a primary scheme of red, blue, and yellow. The average person sanctuaries, however, are made to create a different effect. To make a more meditative atmosphere, the sanctuaries are made to be radiant mild benches with wood-slat walls.
There's an elevated gather place, playfully named the Coliseum, has three tires of upholstered steps bordering an inner circle. Similar to the unique Coliseum, the best choice stands in the centre to go over and produce eye-contact with the group.
An informal meeting room has one wall covered in stone, and still another covering the wall to the ceiling in timber slats.
An attractive feature of the design may be the yard spaces. Mature redwood woods including 40 legs to 100 feet in height flank the linear yard, giving the headquarters of the video-streaming big, a rustic character.

My Inbox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.